تیمی از منجمان آلمان و جمهوری چک با حضور محققان ایرانی موفق شدند میزان جاذبه یکی از عظیم‌ترین سیاه‌چاله‌های کهکشان راه شیری را محاسبه کنند.
  به گزارش ایسنا و به نقل از یونیورس تودی، در فاصله 26 هزار سال نوری از زمین یک سیاه‌چاله کلان جرم به نام "کمان ای*"(  *Sagittarius A) قرار دارد که جرم آن 4 میلیون برابر خورشید بوده و 44 میلیون کیلومتر وسعت دارد و میزان جاذبه آن به شدت بالاست.
  با توجه به اینکه شناسایی سیاه‌چاله‌ها از سوی منجمان به صورت مستقیم امکان‌پذیر نیست آنها، وجود سیاه‌چاله‌ ها را از روی آثار آنها بر روی ستاره‌های اطراف‌شان شناسایی می‌کنند.
تیم منجمان آلمانی و جمهوری چک موفق شدند با محاسبه میزان جاذبه این سیاه‌چاله بار دیگر نظریه نسبیت عام اینشتین را تایید کنند.
  در بررسی‌های این تیم تحقیقاتی که بر روی مجموعه رصدهای انجام شده از سوی رصدخانه جنوب اروپا و دیگر تلسکوپ‌های قدرتمند در 20 سال گذشته انجام شده، یک تکنیک آنالیزی جدید مورد استفاه قرار گرفته است.
  در این پروژه محققان مدارهای ستاره‌های در حال گردش به دور این سیاه‌چاله را اندازه‌گیری کردند تا ببینند قوانین فیزیک نیوتنی یا فیزیک کلاسیک و همچنین قوانین نسبیت عام در رابطه با آنها صدق می‌کند یا نه.
  در بررسی حرکت یکی از ستارگان در حال گردش به دور این سیاه‌چاله، موسوم به "S2"، محققان متوجه شدند که این ستاره از قوانین فیزیک کلاسیک پیروی نکرده و قوانین نسبیت عام در رابطه با  آن صادق است.


ادامه مطلب

تعین جاذبه یکی از عظیم ترین سیاه چاله های عالم

زمین احاطه شده از ماده تاریک

پرونده های فرازمینی ها

  ,جاذبه ,قوانین ,یکی ,سیاه‌چاله ,فیزیک ,میزان جاذبه ,  در ,یکی از ,نسبیت عام ,جاذبه یکی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

در مسیرِ شدن چای ودمنوش صادراتی ایران مزون مُدینه طراحی و دوخت انواع لباس مجلسی عروس نامزدی دکل ابوذر ... کتابخانه اشک اژدها دانلود نمونه سوالات کارگر عمومی اسکلت ساز درجه 3 دنیای کمیک تقدیم میکند دانلود اهنگ جدید دفتر فنی مهندسی نیکوسرما amoozesh